top of page

Gargili Tugay

Customer Loyalty Member III

Sinds 2019 ben ik tewerkgesteld bij ING. Na een mooie inloopperiode bij de dienst hypothecaire kredieten, heb ik een jaar later de switch gemaakt naar online consumentenkredieten (CLO).

Daar ben ik als het ware uitgegroeid tot de spilfiguur van de groep. In die periode heb ik vooral geleerd dat je moet durven spreken, moet openstaan voor dialoog en positief moet blijven.

 

Dieze persoonlijke waarden stemmen volledig overeen met de visie van ACLVB. Ieder zijn eigen stem, steeds tot een oplossing proberen komen door overleg en vooral ook positief blijven.

Dat zorgde ervoor dat ik 2020 ben opgekomen voor de jongeren. Ook zij hebben het recht zoals alle anderen om vertegenwoordigd te worden en een centraal aanspreekpunt te hebben.

Na de mooie resultaten tijdens de vorige verkiezingen en mijn interview op de radio (VRT), heb ik besloten om mijn naast mijn carrière bij ING, simultaan ook mijn syndicale loopbaan verder te ontwikkelen.

 

Ik vind dat je als syndicale medewerker echt een verschil kan maken. In mijn ogen heb je er alleen maar voordelen aan. Met de juiste positieve ingesteldheid en attitude, vind je altijd wel de juiste oplossing.

Ook dit jaar ben ik kandidaat. Ook dit jaar kan je dus op mij stemmen. Als ik op jouw stem kan rekenen, doe ik mijn allerbest om samen met mijn blauwe collega’s (nee, het zijn geen smurfen) het op te nemen voor jouw belangen!

Gargili  Tugay
bottom of page