top of page
ACLVB CGSLB.png

Wanneer alles goed gaat in jouw bedrijf, zal je misschien niet veel merken van de voordelen van een vakbond. Onze taak bestaat er namelijk uit om in naam van onze leden te onderhandelen met de werkgever over de collectieve arbeidsvoorwaarden, zoals je loon, werktijden, werkomstandigheden, rechten en plichten, …

En dat gebeurt natuurlijk pas als er ontevredenheid heerst. Ook bij ontslagen, sluitingen of reorganisaties zullen we over de rechten van onze leden waken.

Ook kan een vakbond als de onze je ook heel wat persoonlijke voordelen opleveren.

Zo kan je bij ons terecht voor: 

  • Je stelt je vragen over de berekening van je loon, belastingen, pensioen, ziekte, invaliditeit,…?

  • Je wilt professioneel advies over welke richting je uit moet met je loopbaan?

  • Je hebt nood aan (juridische) bijstand in geval van conflict of ontslag? Lees in dat geval ook ons Charter juridische geschillen.

  • Je wilt geholpen worden door een consulent in je zoektocht naar werk?

  • Je bent op zoek naar een vakbond die je (werkloosheids-)uitkering snel en correct uitbetaalt?

  • Je wilt mooie momenten extra vieren met een geboorte- of adoptiepremie, huwelijkspremie, premie voor samenwonenden of rustpremie?

  • Je wilt een deel van je lidgeld recupereren via een syndicale premie, voorzien via je sector?

 

Omdat ook voor de ACLVB het leven meer is dan werken alleen, willen we je van dienst zijn met een uniek loket. Met onze 360° dienstverlening bieden we je actueel advies en expertise inzake fiscaliteit, je loopbaan, premies en tegemoetkomingen, bijverdiensten, grensarbeid, je erfenis, de huurwet, samenlevingsvormen, digitale ondersteuning en mobiliteit. Jij, je familieleden en vrienden kunnen bij ons terecht met uiteenlopende vragen.

IMG_1274.jpeg

Sterk op het werk

Bij de ACLVB staat de dialoog voorop. Wij willen dat én de werknemer én het bedrijf erop vooruitgaan. Pas wanneer alle onderhandelingsmogelijkheden uitgeput zijn, gaan we tot actie over. Het engagement van onze afgevaardigden en militanten wordt bovendien ondersteund door een professioneel syndicaal team en andere specialisten.

blauw.jpg

Sterk in sociaal overleg

Tegenover politici, in de bedrijven, met sectorfederaties,…. de Liberale Vakbond vertegenwoordigt werknemers en uitkeringsgerechtigden op alle niveaus van het sociaal overleg. We leggen mee loonafspraken vast, ijveren voor werkbaar werk, vechten voor betere sociale uitkeringen, we beschermen je koopkracht. Blij met de indexering van je salaris? Ook dat is het resultaat van volgehouden inspanningen achter de schermen. Niet de luidste roepers, wel de vinnigste verdedigers, de ACLVB-onderhandelaars !

1R4A3205.JPG

Persoonlijke Service

Je stelt je vragen over de berekening van je loon, belastingen, pensioen, ziekte, invaliditeit,…? Je wilt professioneel advies over welke richting je uit moet met je loopbaan? Je hebt nood aan (juridische) bijstand in geval van conflict of ontslag? Lees in dat geval ook ons Charter juridische geschillen. Je wilt geholpen worden door een consulent in je zoektocht naar werk? Je bent op zoek naar een vakbond die je (werkloosheids-)uitkering snel en correct uitbetaalt? Je wilt mooie momenten extra vieren met een geboorte- of adoptiepremie, huwelijkspremie, premie voor samenwonenden of rustpremie? Je wilt een deel van je lidgeld recupereren via een syndicale premie, voorzien via je sector?

Kompas op de kaart

360° Dienstverlening

Omdat ook voor de ACLVB het leven meer is dan werken alleen, willen we je van dienst zijn met een uniek loket. Met onze 360° dienstverlening bieden we je actueel advies en expertise inzake fiscaliteit, je loopbaan, premies en tegemoetkomingen, bijverdiensten, grensarbeid, je erfenis, de huurwet, samenlevingsvormen, digitale ondersteuning en mobiliteit. Jij, je familieleden en vrienden kunnen bij ons terecht met uiteenlopende vragen

78d045_cf6a204e05794f91b6a44e6547b0dcc0_mv2.webp

Je ledenbijdrage snel terugverdiend

Een uitmuntende service en een doortastende verdediging van je belangen, voor minder gaan we niet. Daarbovenop geniet je van een overvloed aan voordelen. Met een lidmaatschap bij de ACLVB win je over de hele lijn! Bovendien zijn er nieuwe ledenvoordelen in het vooruitzicht. Vanaf april 2018 schakelen we een versnelling hoger: kijk uit naar een gloednieuw aanbod van voordelen! Bij de ACLVB heb je je lidmaatschapsbijdrage zo terugverdiend, een slimme keuze!

https://www.aclvb.be/nl/voordelen

Strandbedden

ACLVB-vakantiehuizen

Optimaal genieten van een welverdiende rust en in een uitgelezen kader opnieuw de batterijen opladen? Dat kan het ganse jaar door in de ACLVB – vakantiecentra. Voor de prijs hoeft u alvast niet thuis te blijven; die is zo zonnig dat u meteen in vakantiestemming zal zijn. De ACLVB stelde met zorg een palet sfeervolle verblijven aan de Belgische kust, in de Ardennen en Frankrijk samen. U wil een verblijf boeken ? Reserveren kan online

Word lid

Overtuigd? Vul dan het lidmaatschapsformulier in op

https://www.aclvb.be/nl/word-lid/registreren

bottom of page