top of page

Salaris

Je maandelijkse verloning bestaat hoofdzakelijk uit je baremiek salaris en je Flex Budget.

 

Het baremiek salaris wordt bepaald door de functieklasse waarin je functie zich bevindt en je beroepservaring.

Het Flex Budget kan in het Flexible Reward Plan besteed worden aan de voordelen die je zelf kiest. Het niet bestede budget voor een voordeel van het uitgebreid mobiliteit aanbod, Flex ICT, Flex Pension Savings of Flex Holidays wordt als bruto Flex Cash uitbetaald op hetzelfde moment als je baremiek salaris. 

Let op! Je krijgt geen 13e maand. Een gelijkaardig bedrag is immers geïntegreerd in het Flex Budget. Als je geen voordelen kiest in het Flexible Reward Plan, wordt het equivalent van een dertiende maand maandelijks uitbetaald in bruto Flex Cash.

Het Flex Budget dat je kan gebruiken om je keuzes te maken bij het openen van het Flex Plan is gebaseerd op je huidige situatie op moment van de keuze (Flex Budget en werkregime).

Je hebt je volledige Flex Budget ter beschikking om voordelen te kiezen in het Flexible Reward Plan – voor zover het nog niet besteed is aan nog lopende voordelen uit een eerder Flexible Reward Plan.

Kies je voor een voordeel uit het het mobiliteitsaanbod (Flex Car, Flex Bike, Flex B-Parking, Flex Upgrade 1st Class), Flex ICT en/of Flex Pension Savings, dan krijg je een korting van 25% op de kost van het gekozen voordeel.

Als je geen Flex voordeel uit het mobiliteitsaanbod, Flex ICT, Flex Pension Savings of Flex Holidays kiest, dan krijg je je volledige Flex Budget uitbetaald in bruto maandelijk Flex Cash. Als je voor een of meerdere van de hierboven vermelde voordelen kiest, wordt ook het niet-bestede deel van je Flex Budget op die manier uitbetaald.

Hou echter ook rekening dat je Flex Budget niet word geindexeerd wat uiteraard wel het geval is met je basissalaris.

Zie hieronder voor een overzicht van de diverse mogelijkheden :

Salarisverhoging bij functiewijziging

Wanneer je van functie wijzigt, naar een functie in een hogere functieklasse, zal je baremiek salaris verhoogd worden met 175 euro bruto (350 euro als je meerdere functieklassen stijgt). Je Flex Budget zal ook onmiddellijk verhoogd worden met 13,54 euro (175/12,92), of 27,09 euro (350/12,92) als je meerdere functieklassen stijgt.

Als je baremiek salaris, na toekenning van de bovenstaande verhoging lager is dan het sectorminimum, dan zal je baremiek salaris verhoogd worden tot het minimum is bereikt.

Meer info over "Salaris en voordelen" vind je via 

bottom of page