top of page

Een front van vakbonden tegenover de werkgever, Een vraag van collega's, een morele verplichting
Hoewel de sociale verkiezingen voor elke organisatie een moment zijn om hun specifieke kenmerken aan jullie te presenteren, is het voor ons belangrijk om jullie een gemeenschappelijke boodschap van onze drie organisaties mee te geven: al jullie vertegenwoordigers hebben de plicht om hand in hand te werken in het gemeenschappelijk belang van collega's om meer gewicht en geloofwaardigheid te creëren.


Helaas heb je gemerkt dat de sociale dialoog bij ING België niet optimaal is, en de verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij beide partijen: de werkgever en de werknemersvertegenwoordigers.  Via uw stem kunt u de dynamiek van uw vertegenwoordigers beïnvloeden door te kiezen uit de verschillende lijsten.


Onze 3 groepen hebben de afgelopen 4 jaar samengewerkt, met respect voor hun verschillen en hun electorale representativiteit. Hoewel we accepteren dat we het niet altijd met elkaar eens zijn, worden meningsverschillen onderling besproken en niet in het bijzijn van de werkgever of in het openbaar. Hoewel stemmen op ons de natuurlijke boodschap zal zijn van elke organisatie in de campagne, hebben onze drie organisaties een tweede boodschap: Stem op een van de drie partners in deze boodschap omdat we kunnen laten zien dat ze de afgelopen 4 jaar de wil hebben getoond om samen te werken in het belang van het personeel.


Het ACLVB-CGSLB, BBTK-SETCa & NCK-CNC wensen elkaar veel succes bij de sociale verkiezingen van 2024.


BBTK-SETCA (3), de NCK-CNC (4) en de ACLVB-CGSLB (1) zullen ernaar streven om samen te werken met respect voor elkaars verschillen en in het belang van alle collega's.


Het is belangrijk om één van de 3 organisaties te kiezen die dit bericht hebben onderschreven met als doel om verenigde werknemers-vertegenwoordigers te hebben in het belang van alle collega's


Een goede verstaander...

Comments


bottom of page