top of page

Adviesaanvraag lancering van 21 Business Hubs en 6 bijhorende werklocaties in 2021Op de Ondernemingsraad van 18 februari 2021 werd aan ons het advies gevraagd betreffende de uitrol van een geoptimaliseerd distributiemodel voor SEM & SME klanten door de creatie van 21 Business Hubs en 6 bijhorende werklocaties.


Dit model moet een betere samenwerking en een meer gedeelde kennis / werklast (werkverdeling) opleveren door een fysieke aanwezigheid in team mogelijk te maken.


Daarnaast zou dit allemaal gerealiseerd worden dankzij de aanlevering van tools zoals Video Banking en Remote Advice. Hierbij zijn er eveneens stappen ondernomen om de digitalisatie te optimaliseren door een digitale adoptie van de Self-Service Corner, die de klanten moet toelaten documenten gemakkelijker te ondertekenen en eenvoudig hun begunstigden en mandaten online te kunnen beheren.


Dit model moet een betere klantenervaring bewerkstelligen door deze locaties in de nabijheid van de klanten in te planten, hetgeen de mogelijkheden verbeterd wanneer er nood is aan een F-2-F contact met een adviseur of expert.


Dit model moet ertoe bijdragen dat de medewerkers meer flexibiliteit krijgen in hun werk, meer ondersteuning krijgen en er meer mogelijkheden zijn tot coaching met meer ruimte voor samenwerking.


De Liberale Vakbond ACLVB kan hierover een positief advies geven op voorwaarde dat :

· De medewerkers worden toegewezen aan een Business Hub die hun huidige werklocatie beslaat.

· De medewerkers een goeie balans krijgen in de manier van werken tussen aanwezigheid in de Business Hub gecombineerd met het werken van thuis uit.

· Voor de medewerkers die dan toch mogelijks een significante impact zullen ondervinden qua woon-werkverkeer, stellen wij voor aan hen een ongelimiteerde tankkaart toe te kennen om althans de financiële gevolgen van deze verplaatsingen te verminderen.

· De aangeleverde tools zoals Video Banking / Remote Advice & Sales, maar ook One App en One Web optimaal werken om dit model te ondersteunen en er geen tijd verloren gaat aan IT-incidenten en dat de processen een vlotte doorloop kennen.
Allicht zit u nog met vragen en wij kennen graag ook uw mening.

U kan uw opmerkingen opsturen naar: BE-CGSLB-ACLVB


Stuur naar believen door naar collega’s.

Wil u graag op de hoogte blijven ? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief !

Comments


bottom of page