top of page
< Back

Jean Claude Van Den Abeele

Coordinator ACLVB Vlaamse Regio

Jean Claude Van Den Abeele


Voor mijn laatste legislatuur bij deze Sociale Verkiezingen 2024 staan werk en privé en de lokale tewerkstelling op de eerste plaats.

Het vele thuiswerk heeft zo zijn voordelen, maar ook zijn nadelen. Het wordt moeilijker om de juiste balans te vinden. Denken we maar aan de toepassing van het deconnectierecht (het recht om onbereikbaar te zijn !) of het recht op middagpauzes en vakantie .

Als we dan toch naar kantoor moeten gaan, dat de afstand en/of reistijd qua woon- werkverkeer tot een minimum wordt beperkt en er de mogelijkheid wordt geboden om binnen zijn eigen persoonlijke regio te kunnen werken.

Daarnaast moeten we oog blijven hebben voor het welzijn van de medewerkers. Dat ze in een fijne werkomgeving en in de best mogelijke optimale omstandigheden kunnen werken .

Laten we eveneens de appreciatie van ons personeel niet vergeten . Opdat de evaluaties zo eerlijk en oprecht als mogelijk mogen verlopen . Iedere goed presterende medewerker verdient een schouderklopje en daar mag budget niet de spelbreker zijn.

De Liberale Vakbond ACLVB is meer dan ooit vastberaden en focust zich op al deze aandachtspunten en gaat hier weldegelijk het verschil maken !

bottom of page