top of page
blauw.jpg

Welkom bij ACLVB @ING

Credit Assessment

Je maandelijkse verloning bestaat hoofdzakelijk uit je baremiek salaris en je Flex Budget.

Het baremiek salaris wordt bepaald door de functieklasse waarin je functie zich bevindt en je beroepservaring.

​Het Flex Budget kan in het Flexible Reward Plan besteed worden aan de voordelen die je zelf kiest. Het niet bestede budget voor een voordeel van het uitgebreid mobiliteit aanbod, Flex ICT, Flex Pension Savings of Flex Holidays wordt als bruto Flex Cash uitbetaald op hetzelfde moment als je baremiek salaris.

 

Lees meer

Enkele mijlpalen bij ING

IMG_1275_edited.jpg

Banken (PC 310) - Attractiviteitsplan 2023-2024

De search for talent bezorgt de sector al een tijdje heel wat kopzorgen. Hoe ben en blijf je als sector aantrekkelijk? En, minstens even belangrijk: hoe behoud je je werknemers?
De bankensector heeft het, net als zovele andere sectoren, moeilijk om nieuw talent aan te trekken en om goede werknemers te behouden in werkbare jobs.
Bovendien heeft de sector een enorme maatschappelijke en economische rol. Banken zetten geld in om dromen van mensen of ondernemingen waar te maken.
Wij willen, als sociale partner, mee werk maken van het aantrekken en behouden van talent. Daarom werkten wij als vakbonden ons attractiviteitsplan uit voor de sector, gebaseerd op een bevraging die we deden bij jullie werknemers. 

Blue Personal Objects

Step Up Performance Management (SUPM) is de globale benadering voor performance management (prestatiebeheer). Ze is bedoeld om jouw persoonlijke prestaties, en zo ook die van ING, te verbeteren.

 

Lees meer via People Services
Team ACLVB CGSLB.PNG

Vervoeg ons team !

ACLVB bereidt zich voor op de sociale verkiezingen 2024.

We blijven groeien en zoeken bijgevolg extra kandidaten.

We zijn benieuwd naar jouw visie en inbreng.

Voel je je aangesproken? Kom op !

Waarom opkomen?

Om bij ING een rol van formaat te kunnen spelen heeft een vakbond verkozenen nodig voor de overlegorganen. Alleen dan kan een vakbond sleutelen aan de werkomstandigheden en het welzijn van ALLE werknemers.

aclvb CGSLB LOGO.PNG

Word lid

Wanneer alles goed gaat in jouw bedrijf, zal je misschien niet veel merken van de voordelen van een vakbond. Onze taak bestaat er namelijk uit om in naam van onze leden te onderhandelen met de werkgever over de collectieve arbeidsvoorwaarden, zoals je loon, werktijden, werkomstandigheden, rechten en plichten, …

En dat gebeurt natuurlijk pas als er ontevredenheid heerst. Ook bij ontslagen, sluitingen of reorganisaties zullen we over de rechten van onze leden waken.

Ook kan een vakbond als de onze je ook heel wat persoonlijke voordelen opleveren.

Zo kan je bij ons terecht voor: 

Services

IMG_1275_edited.jpg
bottom of page